KVÍZ: V Býčí skále se našly kostry žen s uťatými údy. Ano, nebo ne?

27. srpen 2021

Hledaným místem v posledním kole letní soutěže Pátračka Strašidelného léta je Býčí skála. Metr knih z vydavatelství Radioservis získává Markéta Hofmanová. Hlavní cenu získává Ivana Stibůrková a vyhrává víkend pro rodinu v hotelu Kocourkov a areálu Peklo Čertovina. Gratulujeme! O záhadném místě je i další ze Strašidelných povídek, kterou si můžete pustit na webu Dvojky nebo v podcastových aplikacích.

Dárkový poukaz na víkend v Pekle

S Dvojkou jste letos o prázdninách mohli soutěžit a vyhrát v Pátračce báječné ceny. Osm týdnů jste pátrali a hádali podle indicií, které pro Strašidelné léto napsal Petr Stančík a namluvil Miroslav Táborský. 

V závěrečném kole jsme vylosovali výherkyni, která získala závěrečný metr knih. A ze všech odpovědí do soutěže jsme vylosovali výherkyni, který získává víkendový pobyt pro čtyři osoby v areálu Peklo Čertovina.

Gratulujeme!

Nakonec nezbývá než poděkovat všem soutěžícím, kteří poslali do letošní Pátračky celkem úctyhodných 8722 hlasů! Těch s nesprávnou odpovědí přišlo pouhých 886. Ještě jednou děkujeme všem za účast.

metr knih - 8. týden
autor: juk
Spustit audio

Související