Tipněte si s Pátračkou na Dvojce strašidelné místo v Česku a vyhrajte metr knih nebo víkend v Pekle

23. červen 2021

S Dvojkou se letos o prázdninách budete bát a soutěžit. Od 5. července můžete hádat podle indicií strašidelná místa v České republice a vyhrát báječné ceny. Každý týden v pátek losujeme výherce, který získá metr knih. V závěrečném kole můžete vyhrát víkendový pobyt pro čtyři osoby v areálu Peklo Čertovina.    

Čtěte také

Posloucháte rádi strašidelné příběhy? Na Dvojce jich v létě odvysíláme rovnou osm.

Strašidelné povídky přinášejí nové příběhy o místech v Česku, kde se lidé odpradávna bojí. Vznikly z pera známých českých autorů přímo pro Český rozhlas Dvojka. První povídku od Ondřeje Neffa uslyšíte 9. července od 18 hodin, další si můžete užít po následujících sedm pátků. A o čem povídky budou? To je překvapení! Tipněte si, o kterém místě povídka bude v naší soutěži Pátračka. 

Pátračka Strašidelného léta

Dárkový poukaz na víkend v Pekle

Poslouchejte od pondělí 5. července Pátračku Strašidelného léta na Dvojce a dozvíte se indicie, podle kterých si můžete tipnout jedno z míst, které je dějem Strašidelné povídky.

Po osm pátečních večerů můžete poslouchat Strašidelnou povídku nebo se v sobotu vydat rovnou na místo. Potkáte Václava Žmolíka a můžete si povídku užít naživo! Osm povídek napsalo osm renomovaných autorů, vznikly přímo pro Strašidelné léto a vy je uslyšíte v premiéře na Dvojce.  

Kdy uslyšíte indicie k Pátračce 

Indicie jsou v živém vysílání Dvojky od pondělí do pátku vždy v 6:50, 10:50, 12:40 – 12:55. Od pondělí do čtvrtka i v 14:40 s v Srdcovkách mezi 19 a 19:10. Soutěž Pátračka probíhá od 5. července do 27. července 2021.

Losování a vyhlášení vítězů proběhne v pátek po 13. hodině ve Šťastné cestě s Janem Rosákem. Výherce poté uveřejníme na webu Dvojky.  

Jak soutěžit 

Poslouchejte od pondělí 5. července indicie ve vysílání Dvojky a napište svůj tip do formuláře na webu dvojka.rozhlas.cz. Z jedné adresy je možné v jednotlivých kolech hlasovat jen jednou. 

Vyhrajte metr knih nebo rodinný víkend v Pekle

Každý týden soutěžíme o metr knih, v závěrečném kole (začíná 23. srpna) můžete vyhrát rodinný víkend s ubytováním v kouzelných pokojích v Hotelu Kocourkov v Pekle Čertovina u Hlinska. S plnou penzí a vstupenkou do areálu Peklo Čertovina, který je světovým unikátem.  

Spustit audio

Související

  • Pravidla soutěže Pátračka Strašidelného léta

    Soutěžte každý prázdninový týden o metr knih a v závěrečném losování o víkend pro čtyři v hotelu Kocourkov v areálu Peklo Čertovina.

  • Strašidelné povídky

    Unikátní kolekce děsivých povídek od předních českých autorů! Český rozhlas Dvojka přináší příběhy inspirované tajemnými místy České republiky.