SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na živé natáčení a vysílání rozhlasové hry Vraždy v ulici Morgue

14. září 2021

Tuto neděli 19. září ve 20:00 před vašima ušima ožije rozhlasová hra Edgar Allan Poe: Vraždy v ulici Morgue. Může ale ožít i před vašima očima. Buďte přímo na natáčení.

V neděli 19. září po 20:00 můžete díky Dvojce opět zažít princip, kterým rozhlas vysílal dramatické kusy na svém začátku před 70 lety. Princip přímého přenosu živě hrané dramatizace. Tentokrát detektivního hororu Edgara Allena Poea Vraždy v ulici Morgue s Martinem Myšičkou a Miroslavem Hanušem v hlavních rolích.

Rozhlasovou hru živě můžete živě také poslouchat. Anebo dokonce sledovat na stránkách dvojka.rozhlas.cz díky živému videostreamu. Máte ale také možnost vyhrát vstupenky a zúčastnit se přímo živého vysílání ze Studia A Českého rozhlasu v Karlíně.

Od pondělí do pátku stačí poslouchat vysílání Dvojky v čase mezi 5:00 a 18:00 a po výzvě moderátora první volající na číslo 22 155 25 25 získá dvě vstupenky. O další vstupenky se pak hraje i na Facebooku Dvojky.

Výherci soutěže účastí vyjadřují souhlas s tím, že je akce zaznamenávána audiovizuální technikou a živě přenášena prostřednictvím kanálů Českého rozhlasu, případně třetích stran, a zároveň u vstupu prokáží splnění jedné z následujících podmínek vstupu:

  • doložit negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní, 
  • doložit negativní RAT antigenní test starý nejvýše 72 hodin (lze doložit i čestným prohlášením o absolvování testu ve škole),
  • doložit prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než  180 dnů přede dnem konání akce,
  • aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní.

Všichni přítomní musí mít navíc po celou dobu nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2 (KN95 / N95).

autor: Český rozhlas Dvojka
Spustit audio

Související