Chorvatsko do kapsy. Poslouchejte tipy na báječnou dovolenou a vyhrajte chladicí boxy nebo zájezd

30. květen 2022

Chystáte se letos do Chorvatska? V týdnu od 6. června vás Dva na Dvojce vždy mezi 9. a 11. hodinou vybaví vším potřebným. Dostanete servis, díky kterému se u Jadranu neztratíte. A pokud už se dostanete do nesnází, poradíme vám, kam se obrátit a jak neočekávanou situaci elegantně vyřešit. Vyhrát navíc můžete termoelektrický chladicí box Guzzanti, letní klobouk Bushman nebo poukaz na zájezd v hodnotě 30 000 korun.

Navštívte spolu s námi oblíbenou Makarskou riviéru. Nechte se provést přístavním městem Dubrovník, ve kterém se točil legendární seriál Hra o trůny, ostrovem Brač, městem Split i jednou z perel Jaderského moře – Zadarem.

Celý týden bude soutěžní

Celý týden je navíc soutěžní. Každý den můžete za správnou odpověď na otázku získat termoelektrický chladicí box Guzzanti od společnosti 4home a letní klobouk Bushman. Všechny, kteří se od pondělí do pátku do sms soutěže zapojí a odpoví správně na otázku, zařadíme do slosování o poukaz na dovolenou podle vlastního výběru v hodnotě 30.000,- kč od cestovní kanceláře RadyNaCestu.cz.

Spustit audio

Související