Životní motto:
Zkušenost je nepřenosná.
Co dělám v rozhlase:
Zodpovídám za program Českého rozhlasu Dvojka a doporučuji to každému, kdo má rád adrenalin a velký kolektiv zajímavých individualit. Příležitostně moderuji Sobotní Dobré ráno.
Před rozhlasem:
Zkušenosti sbírám v médiích od roku 1991. Cesta nebyla dlážděná jen oblázky, proto si dnes mnohem víc vážím příležitosti, kterou jsem v rozhlase dostala.
Začínala jsem s mikrofonem na ulici a sbírala anketní příspěvky. Poprvé jsem moderovala v teple za mixážním pultem na rádiu Klasik. Dávno tomu…Velkou příležitost jsem dostala na rádiu Alfa a Nová Alfa, kde mi byly přiděleny pořady a kde jsem moderovala odpolední blok.
Prošla jsem si televizním zpravodajstvím na Nově, byla jsem scenáristkou a dramaturgem televizních magazínů v České televizi a čtyři roky prožila na Frekvenci 1 jako dramaturg dopoledního a večerního bloku. Protože „zkušenost je nepřenosná“ jsem za každý prožitý a odpracovaný okamžik v obrazovém i zvukovém médiu vděčná.
Co mě baví:
Trénovat svoji paměť i svaly, nacházet myšlenky moudrých i přírodní krásy, podporovat kvalitní mezilidské vztahy a neopouštět své staré kamarády.
Všechny články
-
Chorvatsko do kapsy. Poslouchejte tipy na báječnou dovolenou a vyhrajte chladicí boxy nebo zájezd
Chystáte se letos do Chorvatska? V týdnu od 6. června vás Dva na Dvojce mezi 9. a 11. hodinou vybaví vším potřebným. Dostanete servis, díky kterému se u Jadranu neztratíte.
-
Marek Lambora, Halina Pawlowská, Daniela Kolářová a další. Program Dne otevřených dveří na Dvojce
Autogramiáda moderátorů stanice, Tobogan i odpolední živé vysílání s hosty z Radiocafé Vinohradská 12. Den otevřených na Dvojce začíná v sobotu 14. května v 10:00.
-
Dejte jídlu druhou šanci. Naučte se vařit za hubičku. Dvojka přináší recepty Romana Pauluse
Dvojka se stala partnerem Potravinové banky v projektu Vaření za hubičku s Romanem Paulusem. Od 4. října od nás uslyšíte a uvidíte tipy a rady na vaření „za hubičku“.
-
Tisíc let se nic nedělo. Teď technologie letí kupředu. Dokážete s nimi vychovávat děti?
Tak velké změně technologií nebylo lidstvo nikdy vystaveno, říká Bohumil Kartous ze vzdělávací organizace EDUin. Ve výchově tak nemůžeme čerpat z ničích zkušeností.
-
V sametovou revoluci jsme moc nevěřili, vzpomíná Blanka Šrůmová
Na 17. listopad vzpomíná dnes už s nostalgií bývalá zpěvačka skupiny Tichá dohoda. „Vždyť už je to 30 let,“ usmívá se den před 30. výročím revoluce.
-
Jaké boty na výlety? Výsledky dTestu turistických bot i rady pro dobrý výběr
Nezávislý spotřebitelský časopis dTest otestoval 13 modelů nízkých turistických bot. Jak si vybrat ty pravé? Máme koupit levné nebo sáhnout po dražších?
-
Jak na zlo? Místo abyste někoho zmlátili, běžte si vedle zakřičet, radí psycholog
Zlo je přirozená součást naší osobnosti. Musíme se s ním naučit pracovat, říká klinický psycholog Radek Ptáček.
-
CHAT: Když pes ztrácí naučené návyky
Je jednodušší odnaučovat, nebo učit? Záleží na věku a rase psa? Na otázky odpoví v pátek 19. ledna v 10:30 zvířecí trenér František Šusta.
-
Dějiny kuchyně: Na Silvestra 1938 vám v Lucerna Baru mohl zpívat i sám R. A. Dvorský
Jak asi vypadala oslava Nového roku v roce 1938? Rozplynula se aspoň na chvíli černá mračna, která tehdy stála nad prvorepublikovým Československem?
-
Dějiny kuchyně: Proč pardubický hotel Veselka srovnali komunisté se zemí?
Pardubický hotel s příznačným jménem Veselka byl svého času nejelegantnějším podnikem široko daleko. Navíc se staletou historií. Bohužel, komunisté ho nechali zchát...
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »