S vůní tradice: Příběh brambor
S vůní tradice: Příběh brambor. Recept na luxusní bramborák od šéfkuchaře Marka Fichtnera
Znáte úpravu brambor v receptu zvaném macaire? Pochází z Francie. O co se jedná?
Související
-
Brambory: Jaké jsou druhy brambor?
Které se hodí na salát, které na těsto či škubánky a které na všechno? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Jsou z brambor, ale zdravé nejsou. Smažené hranolky obsahují karcinogenní látky, varuje Jan Tuna
Hranolky jsou oblíbené, našemu zdraví ale moc neprospívají. Na vině je jejich příprava, při které vznikají nebezpečné karcinogenní látky. Kvalitu hranolek zkoumal Jan Tuna.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka