S vůní tradice: Příběh divočáka
Zvěřina na stole je sezónní záležitostí a ne každému musí chutnat. Podle kuchařů záleží na přípravě masa a mnozí tak mohou být příjemně překvapeni. Kolik druhů přípravy existuje? Liší se podle regionů? Jaký vliv má kančí maso na lidský organizmus? Jaké má nutriční hodnoty?
Související
-
Divoký guláš nebo ragú z divočáka: Nevšední a vynikající jídlo
Pokud o něčem takovém skutečně přemýšlíte, pak si poslechněte rady a tipy šéfkuchaře Romana Pauluse. A dá vám i na výběr - buď se šípkovou nebo švestkovou.
-
Zvěřina: Má se nechat odležet?
Na kolik kategorií se dělí? Vyžaduje víc bylinek a koření? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.