S vůní tradice: Příběh divočáka
6. prosinec 2022
Zvěřina na stole je sezónní záležitostí a ne každému musí chutnat. Podle kuchařů záleží na přípravě masa a mnozí tak mohou být příjemně překvapeni. Kolik druhů přípravy existuje? Liší se podle regionů? Jaký vliv má kančí maso na lidský organizmus? Jaké má nutriční hodnoty?
Související
-
Divoký guláš nebo ragú z divočáka: Nevšední a vynikající jídlo
Pokud o něčem takovém skutečně přemýšlíte, pak si poslechněte rady a tipy šéfkuchaře Romana Pauluse. A dá vám i na výběr - buď se šípkovou nebo švestkovou.
-
Zvěřina: Má se nechat odležet?
Na kolik kategorií se dělí? Vyžaduje víc bylinek a koření? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.