S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl
23. prosinec 2022
S šéfkuchařem Filipem Sajlerem se zaměříme na vánoční stůl. Jistě na něm nesmí chybět tradiční bramborový salát a smažený kapr. Co ale třeba i zvěřina nebo husí játra? Netradičním doplňkem může být i recept na sváteční cheesecake.
Související
-
Tipy Romana Pauluse na přípravu vánočního kapra
Vánoční recept exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Kapr: Jak jej připravit, aby na talíři bylo minimum kostí?
Vánoce bez kapra? Pro mnohé rodiny nepředstavitelné! Jaký je jeho původ? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.