Rozhlas u plotny - 22.12. (Aztécká polévka podle Andy Warhola)
Legendu k tomuto receptu získáte přečtením knihy Ultra Violet Žila jsem s Andy Warholem a nebo autobiografii Andy Warhol od A k B a zase zpět, který odkazuje na konkrétní ingredience i druh polévky. Jinak lze samozřejmě použít libovolnou náhradu ze sáčku zastoupenou na tuzemském trhu. Polévku pro nás připravil host Milan Pavelka.
1 Balení tomatové polévky
2 Fazolky v plechu po 380g bílé i červené
1 Sterilovaná drcená rajčata v protlaku 240g
1 Tvrdý sýr 100g
1 Mexické Tortilla´s chips
Směs koření Chilli con carne
Postup:
Tomatovou polévku uvaříme jako první a to dle receptury na obalu 5-10 minut. Ihned po dokončení přidáme fazolky, obě balení a až se prohřejí přisypeme koření, celý sáček. Závěrem po ochucení kořením lehce, přesto důkladně promícháme a přidáme rajčata. Prohřejeme, nevaříme. Tím je polévka hotová, dobrou chuť.