Princezna zakletá v čase? Jednička byla puberťák, zatímco dvojka je přemýšlející film, tvrdí herec Marek Lambora

23. prosinec 2022

Pohádka Princezna zakletá v čase byla prý zakletá. Jednička šla do kin těsně před epidemií Covidu. „Pro film to byla podpásovka,“ vzpomíná herec, který si nově zahrál i ve dvojce. Využil někdy karate při filmování? Co dělá, když čeká na další záběr? Jak náročné bylo točit Princeznu zakletou v čase a kam by se v čase chtěl vrátit on? 

Princezna zakletá v čase 2 pohádkou tak úplně není. „Všechno bylo ve srovnání s jedničkou náročnější a snad i dospělejší. Ten film vyspěl a je vidět, že jednička byla puberťák a dvojka je přemýšlející film."

Marek Lambora dělá karate a bojový sport mu pomáhá v kaskadérských scénách. „Rekvizity mě spíš vadí a ruší. Meč je ale pro prince důležitá věc. A šermování mě baví.“

Ujišťuje, že má rád divadelní prkna i kameru. Přesto. „Kamera mě teď nesmírně baví a láká. Takže když mi přijde nabídka na natáčení, tak se snažím, abych to mohl dělat,“ přiznává herec. „Je to teď to, v čem se cítím jako ryba ve vodě. Divadlo u mě bude nadosmrti. Ale kamera teď u mě malinko vítězí. Čekání na place mi přijde krásné a miluju to. Natáčení mám zkrátka rád,“ uzavírá v Blízkých setkáních.

autoři: Tereza Kostková , eh
Spustit audio

Související