O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? A na co si dát pozor?
Je možné jíst zdravě a pravidelně v restauraci či jídelně? Má smysl nahrazovat knedlíky rýží? Co je nejčastějším problémem jídla v restauraci? Je nějaká kuchyně, která je zdravější? Jsou zdravé dezerty, například ty bez lepku? Na co si dát pozor při výběru nápojů? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Související
-
O radosti z jídla i ze života: Dělená strava. Existují nevhodné kombinace potravin?
Co si představit pod pojmem dělená strava? Jaké jsou skupiny potravin? Co dodržování jejích principů slibuje? Tereza Bebarová se ptala nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
-
O radosti z jídla i ze života: Nízkosacharidová dieta. Jaký je obsah sacharidů v ovoci a zelenině?
Je omezení sacharidů vhodné pro všechny? A co ketogenní dieta? Vadí cukr v mléčných výrobcích? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
-
O radosti z jídla i ze života: Snídaně. Platí, že je základ dne? Co by měla správně obsahovat?
Proč je důležitá? Je pravda, že bez snídaně nemůžeme mít zdravý jídelníček? Jak si připravit třeba zdravý koláč? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka