O radosti z jídla i ze života: Carnivore dieta. Jaké potraviny jsou při ní zakázané? Pomáhá při hubnutí?
Co si pod tímto pojmem mám představit? Proč se nyní tato dieta stává populární? Má nějaké benefity? Jaká jsou negativa? Jsou nějaká rizika konzumace velkého množství masa? Na co si při této dietě dávat pozor? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Související
-
Postupně se při grilování zdokonalujte. Zrajte spolu s grilem, radí kuchař Martin Svatek
Byl porotcem soutěže Česko na grilu. „Byli jsme se Zdeňkem Pohlreichem ti chytří,“ žertuje kuchař. „Bylo to perfektní a dodnes na to vzpomínám.“
-
Nejíst maso kvůli klimatu je nesmysl, myslí si rektor České zemědělské univerzity Petr Sklenička
„Myšlenka Green dealu je dobrá. Ale další akce jsou trošku zbrklé. Do značné míry tu dominuje sociální inženýrství,“ vysvětluje Petr Sklenička v Blízkých setkáních.
-
O radosti z jídla i ze života: Grilování. Existuje zdravý způsob grilování? Podle čeho vybírat maso?
Zaleží víc na tom, co grilujeme, nebo na způsobu, jakým grilujeme? Je v pořádku jíst hodně opečené kousky? Tereza Bebarová se ptá nutriční poradkyně Veroniky Pourové.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.