O radosti z jídla i ze života: Grilování. Existuje zdravý způsob grilování? Podle čeho vybírat maso?
Zaleží víc na tom, co grilujeme, nebo na způsobu, jakým grilujeme? Je v pořádku jíst hodně opečené kousky? Má grilování nějaká rizika? Jak se chovat na grilovací návštěvě, když hubneme? Jak jsou na tom různé grilovací sýry? A co omáčky? Jaké přílohy jsou vhodné? Tereza Bebarová se ptá nutriční poradkyně Veroniky Pourové.
Související
-
O radosti z jídla i ze života: Výživa sportovců. Můžeme jíst víc, když sportujeme?
Obejdou se sportovci bez doplňků výživy? Jak vybrat ty nejvhodnější? Co pivo po běhu? Je svačina opravdu nutná? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
-
O radosti z jídla i ze života: Vliv výživy na trávení. Jaké stravovací návyky vedou k obtížím?
Co má hlavní vliv na proces trávení? Jaké příčiny může mít časté nadýmání? Jaké potraviny pomůžou při nervozitě? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
-
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
Kterým surovinám se vyhnout, když se snažíme zhubnout? Jak je nahradit? Co když rádi pečeme? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor


Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.