O radosti z jídla i ze života: Grilování. Existuje zdravý způsob grilování? Podle čeho vybírat maso?
Zaleží víc na tom, co grilujeme, nebo na způsobu, jakým grilujeme? Je v pořádku jíst hodně opečené kousky? Má grilování nějaká rizika? Jak se chovat na grilovací návštěvě, když hubneme? Jak jsou na tom různé grilovací sýry? A co omáčky? Jaké přílohy jsou vhodné? Tereza Bebarová se ptá nutriční poradkyně Veroniky Pourové.
Související
-
O radosti z jídla i ze života: Výživa sportovců. Můžeme jíst víc, když sportujeme?
Obejdou se sportovci bez doplňků výživy? Jak vybrat ty nejvhodnější? Co pivo po běhu? Je svačina opravdu nutná? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
-
O radosti z jídla i ze života: Vliv výživy na trávení. Jaké stravovací návyky vedou k obtížím?
Co má hlavní vliv na proces trávení? Jaké příčiny může mít časté nadýmání? Jaké potraviny pomůžou při nervozitě? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
-
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
Kterým surovinám se vyhnout, když se snažíme zhubnout? Jak je nahradit? Co když rádi pečeme? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.