O radosti z jídla i ze života: Novoroční předsevzetí. Co dělat, aby nám vydrželo i po zbytek roku?
Má smysl v lednu odlehčit jídelníček, abychom vykompenzovali sváteční přejídání? Na co si dát pozor, abychom nepřepálili začátek? Tereza Bebarová se ptá nutriční poradkyně Veroniky Pourové.
Související
-
O radosti z jídla i ze života: Jak o Vánocích nepřibrat. Jaká vánoční potravina je nejméně zdravá?
Co je hlavním viníkem toho, že o Vánocích přibíráme? Jaké jsou nejčastější chyby, kterých se dopouštíme? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
-
O radosti z jídla i ze života: Jaké jídlo připravit na Štědrý den?
Má smysl snažit se o vyváženou štědrovečerní večeři? Jsou tipy na odlehčená tradiční jídla? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
-
O radosti z jídla i ze života: Zdravé pečení. Lze péct odlehčené cukroví? Jak je to s margarínem?
Má smysl připravovat méně sladké či tučné cukroví? Jak ho správně skladovat? Co vhodné cukroví pro diabetiky? Tereza Bebarová se ptá nutriční poradkyně Veroniky Pourové.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.