O radosti z jídla i ze života: Jaké jídlo připravit na Štědrý den? Dá se alkohol rozdělit na lepší a horší?
Má smysl snažit se o vyváženou štědrovečerní večeři? Má smysl celodenní půst? Jsou tipy na odlehčená tradiční jídla? A co tradiční chlebíčky na Silvestra? Čím se dají nahradit chipsy a podle čeho vybrat kvalitní sýry a uzeniny? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Související
-
O radosti z jídla i ze života: Jak o Vánocích nepřibrat. Jaká vánoční potravina je nejméně zdravá?
Co je hlavním viníkem toho, že o Vánocích přibíráme? Jaké jsou nejčastější chyby, kterých se dopouštíme? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
-
O radosti z jídla i ze života: Zdravé pečení. Lze péct odlehčené cukroví? Jak je to s margarínem?
Má smysl připravovat méně sladké či tučné cukroví? Jak ho správně skladovat? Co vhodné cukroví pro diabetiky? Tereza Bebarová se ptá nutriční poradkyně Veroniky Pourové.
-
O radosti z jídla i ze života: Jídelníčkem pro dobrou imunitu. Jak ji můžeme posílit a čím uškodit?
Co všechno může ovlivnit funkci imunity? Na co se v jídelníčku soustředit a jaké potraviny do něj zařadit? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.