Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

20. říjen 2023

Její novinářská kariéra je spojená s psaním, rozhlasovým a televizním moderováním. Na obrazovky se vrátila po letech díky nabídce od CNN. A nebylo to jednoduché. Jak se jí dařilo jako manažerce? Má teď práci snů, nebo se jí stýská po rozhlase? A plánuje, nebo žije to, co je?

Jaký byl návrat do televize? „Podle mě je horší najednou být na obrazovce, než tam 17 let nebýt. Když zmizíte a je vám 30 let a pak se objevíte a je vám za pár měsíců padesát, což se stalo mě, je to velká masírka. A je to jedna ze životních zkoušek,“ ujišťuje Pavlína Wolfová.

„Pamatuji se, že to bylo strašně těžké. K tomu moderní, luxusní a ze všech pohledů nesmlouvavé studio. Tam to na vás padne a mně dlouho trvalo, než jsem se z toho oklepala. Hrozně mi v tom pomohla moje máma, která mi říkala: Ty to umíš! To se vrátí, to bude dobrý.“

Pavlína Wolfová s úsměvem vzpomíná, že když začínala s moderováním, maminka jí hlídala výslovnost. „Volala do živého rozhlasového vysílání s tím, že moderátorka neumí vyslovit slovo ‘čtyři’. Neřekla, že je to ona, ale věděla, že jsme to všichni poznali,“ uzavírá novinářka v Blízkých setkáních.

autoři: Tereza Kostková , eh

Související