I v těžkých životních situacích se lidé potřebují smát, je přesvědčená Sabina Remundová

2. březen 2021

Kukačky. To je populární seriál o výměně dětí v porodnici. Je to vážné téma, ale herečka Sabina Remundová si tam s režisérem přesto našla i humorné momenty.

„Chtěli jsme to a lámali jsme si s tím docela hlavu. Možná to bude tím, že jsme se na to tak urputně nesoustředili,“ popisuje herečka v Blízkých setkáních. 

S tátou jsme se smáli

Podle Sabiny Remundové je špetka humoru nezbytná. „Co si já pamatuju na svoje těžké životní situace, tak když nám tatínek odcházel, pamatuju si výrazně chvíle, kdy jsme se smáli. Věděli jsme, že se loučíme. Ale všichni včetně táty jsme se smáli. Takže i v těžkých životních situacích se lidé potřebují smát. Myslela jsem na to hned v začátku. Chtěla jsem přinést něco pozitivního. Někoho, kdo tam vstupuje s nadějí. O to jsem se snažila.“

Publikum přijalo seriál vřele. „Mám z toho radost. Kromě toho, že si toho ohromně vážím, tak mě to trochu zaskočilo. Snažím držet si kritiku od těla, protože mám pocit, že to může ublížit. Stejně tak to balancuji i v těch pozitivních situacích. Nechci, aby mě to uvrhlo do stavu blaženosti, ze kterého bych se už nevydrápala,“ uzavírá Sabina Remundová.

Jaký má vztah s maminkou Ivou Janžurovou? Je těžké ji režírovat? Co pro ni představuje stand-up?  

autoři: Tereza Kostková , eh

Související