Herečku Evu Burešovou to v seriálu Slunečná baví: Práce na statku je můj sen!

10. únor 2021

„Na place se potkávám s krávami, ovcemi, štěňaty. Strašně moc si to užívám,“ rozplývá se v Blízkých setkáních herečka, zpěvačka a tanečnice, která hraje mladou farmářku.

Veškerý interiér statku je v budově v pražských Malešicích. „Jsou tam pokoje, kuchyně, hospoda i kozí chlívek,“ popisuje herečka prostředí natáčení.

Život na statku je jí prý hodně blízký. „Dovedu si stoprocentně představit, že bych tam byla. Je to můj sen a moc si to přeji. Už proto, že mě baví manuální práce a ráda usínám sedřená s tím, že jsem něco rukama vytvořila. Za druhé se ráda starám o zvířata a za třetí se mi líbí představa, že bychom měli vlastní mléko, vajíčka a maso. I to, že bych tam měla děti, které by vyrůstaly se zvířaty. Myslím, že láska ke zvířatům je u dětí důležitá,“ je přesvědčená Eva Burešová.

Jak je to s pivní pěnou  

Účinkování v seriálu mělo i další kladné stránky. „Osvěžila jsem si čepování piva. Dva nebo tři měsíce jsem dělala jako brigádnice za barem,“ vzpomíná na léta minulá.

Dělat pěnu se prý tenkrát učila dlouho. „Je ale velký rozdíl čepovat alkoholické pivo a to naše seriálové nealkoholické, protože nedělá takovou pěnu. A také dlouho nevydrží,“ dává herečka nahlédnout do zákulisí seriálu a ujišťuje, že o svém účinkování dlouho neuvažovala. „Byla bych blázen, kdybych odmítla hlavní roli!“

V čem tkví technika operního zpěvu? Které hudební žánry ovládá? Hlásila se do SuperStar? Dělají ji problém castingy? V čem teď účinkuje?

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související