Letos je to rok Eriky Stárkové, je si jistá známá herečka a zpěvačka

23. listopad 2020

Muzikou je doslova prorostlá. Zpívala prý pořád a všude. „Brala jsem úplně všechno,“ směje se v Blízkých setkáních zpěvačka a herečka, která získala cenu Thálie.

Jak říká, hlasivky jsou sval, který musíte cvičit. „Zpívala jsem po kavárnách zadarmo. Zpívala jsem i s chybama, ale v tu chvíli jsem pro sebe byla nejlepší. Ale jdete, rostete… Je to příjemná satisfakce, že člověk na sobě maká, aby byl pro sebe nejlepší. Ne pro ostatní, ale pro sebe,“ zdůrazňuje Erika Stárková.

Cena Thálie

„Jsem snovej člověk a já mám letos rok snů. Letos je to rok Eriky Stárkové. Čistě z egoistickýho hlediska to tam teď šoupám a užívám si to! Za nádherný představení Lazarus jsem získala nejen cenu divadelní kritiky, ale i cenu Thálie. Děkuju pánubohu za tenhle nádhernej rok. Říká, se člověk má občas vlnu, kdy jede a já si toho cením. Pro každého umělce je to satisfakce a přeju to všem,“ ujišťuje nadšeně.

„Nezoufejte. I já jsem byla v jedné fázi svého života nešťastná, protože pro nás herce není jednoduché být v šoubyznysu, trvá to, než se tam dostanete, ale nezoufejte a makejte, protože vlna přijde a přeje připraveným!“  

Plánuje rodinu? Čím by se zabývala, kdyby nezpívala? Je energická? Jak chápe nemoci, které za ní přišly? Co jí pomáhalo? Plní se lidské sny?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související