S vůní tradice: Příběh divočáka

S vůní tradice: Příběh divočáka. Je se šípkovou omáčkou nejlepší? S kuchaři Jaroslavem a Pavlem Sapíkovými

Jak maso nejlépe připravit? Je pravda, že divočáka nakládají den předem do šípkové marmelády a špeku?

autor: Jiří Holoubek | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.