S vůní tradice: Příběh divočáka
S vůní tradice: Příběh divočáka. O zvěřině a našem zdraví s nutriční terapeutkou Václavou Kunovou
Má maso zvěřiny své pozitivní stránky? Obsahuje vitamíny? Má konzumace černé zvěřiny svá úskalí? Musí maso projít veterinární kontrolou než skončí na talíři?
Související
-
Divoký guláš nebo ragú z divočáka: Nevšední a vynikající jídlo
Pokud o něčem takovém skutečně přemýšlíte, pak si poslechněte rady a tipy šéfkuchaře Romana Pauluse. A dá vám i na výběr - buď se šípkovou nebo švestkovou.
-
Zvěřina: Má se nechat odležet?
Na kolik kategorií se dělí? Vyžaduje víc bylinek a koření? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor


Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.