Petr Janda? Smekám před ním. On vypadá zezadu fakt na šedesát, žertuje hudebník Petr Vondráček

6. říjen 2022

„Znám ho dlouho, už dvacet let. Hráli jsme tenkrát spolu v muzikálu Olympic a mladého Jandu hrál Aleš Háma. To vybrali dobře,“ vzpomíná se smíchem herec a hudebník. Je pravda, že ho Elvis Presley vychoval a naučil zpívat? Kolik je jeho dceři a proč říká, že doma začíná nabíjet flintu? Skutečně se s holkami pusinkoval už ve třetí třídě? Co ho teď čeká?

„Petr Janda je neuvěřitelný. Smekám před tím, jak se v osmdesáti letech nese,“ říká Petr Vondráček, který s Petrem Jandou prý chodí na tenis. „On na tom kurtu i popoběhne! To není tak, že by stál a zapustil kořeny jako špalek. On běhá!“

„To je genetický, to jinak není možný, protože on není ten typ, co by celý život jedl jogurty, pil mlíko a křoupal zeleninu. Myslím, že taky zlobil. On vypadá zezadu fakt na šedesát,“ baví Petr Vondráček rozhlasovou kavárnu.

Herec a hudebník sportuje sám už od mládí, kdy se věnoval golfu. „Začal jsem hrát jako kluk. Moje nejlepší umístění bylo v 16 letech na Mistrovství republiky juniorů, kdy jsem byl asi ze stovky dvacátý třetí. A když se dnes objevím na nějakém turnaji a podívám se na ty chlapy v tom drahém oblečení, tak si řeknu: Stejně jsem to hrál dřív, než vy,“ uzavírá Petr Vondráček.

autoři: Tereza Kostková , eh

Související