Ondřej Ruml: Už se toho nechci účastnit

3. prosinec 2018

„Poslední dva projekty rozhodly... Uplyne nějaká doba, najednou to skončí a nic. Nic po vás nezůstalo.“ Zpověď hudebníka, zpěváka a nově i herce.

Kytara, banjo, Konzervatoř Jaroslava Ježka, bluegrassová kapela Modrotisk, potom přišel X Faktor a pak doba muzikálová. Dnes už ale Ondřeje Rumla v muzikálech neuvidíte, proč? „Poslední dva projekty mi pomohly rozhodnout se pro to, že už se tohoto nechci zúčastnit,“ svěřuje se hudebník.

Nic nezůstalo

S Ondřejem Rumlem si na Dvojce povídala Stanislava Lekešová.jpg

„Když jsem účinkoval v muzikálech, už jsem neměl potřebu vytvářet nic jiného. Byl jsem už tak spokojený, v teple. Máte publikum, máte potlesk, máte, co zpívat, máte kolegy, se kterými nacvičujete a potom s nimi jdete na pivo. Jste v nějakém dění. Ale uplyne nějaká doba, najednou to skončí a nic. Nic po vás nezůstalo.“

Žádná deska by nebyla

„Já zjistil, že když jsem v tom dva roky nebyl, tak jsem natočil desku. Teď už v tom nejsem šest let a za tu dobu jsem natočil tři desky. Kdybych hrál muzikály jako tehdy, tak žádná deska nebyla,“ myslí si Ruml. „Pro mě je i to publikum, které chodí na koncerty, nechci říkat milejší, ale jiné, je to jiný druh lidí. Rádi přemýšlejí víc do hloubky.“

V čem se jeho nová deska liší od těch předchozích? Proč už nehraje v muzikálech? Co ho přivedlo k činohře? Jak bude slavit Vánoce se svou kubánskou manželkou? Poslechněte si ze záznamu.

Spustit audio

Související