O radosti z jídla i ze života: Sacharidy. Jak pracovat s chutí na sladké a které zdroje sacharidů jsou nejlepší?
Jaké jsou vhodné zdroje sacharidů? Je nějaká denní doba, kdy je lepší se jich vyvarovat? Jak poznám, že jich jím příliš, nebo naopak málo? Jak pracovat s chutí na sladké? Jakých chyb se lidé nejčastěji dopouštějí? Co si myslet o nízkosacharidových dietách? Jaké jsou překvapivé zdroje cukru? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Související
-
Jezte, ať vám to sluší. Na Dvojce startuje nový pořad s Terezou Bebarovou
Jak s radostí jíst a žít a jak se cítit dobře ve svém vlastním těle, právě o tom si povídá herečka Tereza Bebarová s nutričními terapeutkami Veronikou a Andreou.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.