O radosti z jídla i ze života: Sacharidy. Jak pracovat s chutí na sladké a které zdroje sacharidů jsou nejlepší?
Jaké jsou vhodné zdroje sacharidů? Je nějaká denní doba, kdy je lepší se jich vyvarovat? Jak poznám, že jich jím příliš, nebo naopak málo? Jak pracovat s chutí na sladké? Jakých chyb se lidé nejčastěji dopouštějí? Co si myslet o nízkosacharidových dietách? Jaké jsou překvapivé zdroje cukru? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Související
-
Jezte, ať vám to sluší. Na Dvojce startuje nový pořad s Terezou Bebarovou
Jak s radostí jíst a žít a jak se cítit dobře ve svém vlastním těle, právě o tom si povídá herečka Tereza Bebarová s nutričními terapeutkami Veronikou a Andreou.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.