S vůní tradice: Příběh divočáka
S vůní tradice: Příběh divočáka. O kuchyňském zpracování s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem
Jak s divočákem v kuchyni naložit? Co všechno si máme připravit a jak na přípravu paštiky ze zvěřiny?
Související
-
Divoký guláš nebo ragú z divočáka: Nevšední a vynikající jídlo
Pokud o něčem takovém skutečně přemýšlíte, pak si poslechněte rady a tipy šéfkuchaře Romana Pauluse. A dá vám i na výběr - buď se šípkovou nebo švestkovou.
-
Zvěřina: Má se nechat odležet?
Na kolik kategorií se dělí? Vyžaduje víc bylinek a koření? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
![tajuplny_ostrov.jpg tajuplny_ostrov.jpg](https://dvojka.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_3x2_mobile/public/images/dc6840ce882ec3bac8e628bfab9f5bc9.jpg?itok=MGjKRqj7)
![](https://dvojka.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_1x1_mobile/public/images/6515d334428e57ce276151baa6fa5313.jpg?itok=m8R2tATO)
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.