S vůní tradice: Příběh divočáka

S vůní tradice: Příběh divočáka. O kuchyňském zpracování s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem

Jak s divočákem v kuchyni naložit? Co všechno si máme připravit a jak na přípravu paštiky ze zvěřiny?

autor: Jiří Holoubek | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.