Nejnovější
-
Jídlo
Sachr: Ke kávě je vynikající
Zastavíme se v hotelu Sachr v Rakousku. A samozřejmě si dáme i kousek Sachrova dortu. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Jídlo
Sůl: Znáte všechny její podoby?
Jak se říká, sůl je nad zlato. A je to pravda. Tedy pokud s ní zacházíte správně. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Jídlo
Pomalé pečení: Výsledkem je šťavnaté a chutné maso
Pomalému pečení se z časových důvodů většina domácností vyhýbá. Nebo se bojí nechat maso v troubě přes noc. Exkluzivně pro Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Jídlo
Kuře: Víme všechno o způsobech jeho přípravy?
Kdepak. Z omylu vás vyvede šéfkuchař Roman Paulus, který jako vždy vytáhne hned několik es z rukávu.
-
Jídlo
Kambala: Jak ji v obchodě poznat a jak správně servírovat
Ryba není tak známá, ale pro svoje chuťové vlastnosti si pozornost rozhodně zaslouží. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Jídlo
Svíčková na smetaně: Osvědčené postupy šéfkuchaře Pauluse
Kdo by ji nemiloval? Jenže tohle jídlo neuděláte za 20 minut. Potřebujete na něj alespoň dva dny. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Jídlo
Londýnský hotel Savoy: Konal se tam velký tenisový svátek. Jak to probíhalo v zákulisí?
S Romanem Paulusem jsme vyrazili na výlet do Londýna, přesněji do hotelu Savoy, kde pracoval. Zavítáme tam i tentokrát.
-
Jídlo
Londýnský hotel Savoy: Roman Paulus tam sbíral cenné gastronomické zkušenosti
Předtím ale musel půl roku čekat na pracovní vízum. Jak to všechno probíhalo? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Jídlo
Pepř: Druhů je hned několik a každý se hodí na jiný druh pokrmu
Může se zdát, že o pepři bylo řečeno snad úplně všechno, ale nebyla by to pravda. Pepřů je hned několik. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
-
Jídlo
Pórek: Jak ho správně připravit, aby zůstal krásně křupavý
Hodí se do do polévek, omáček i pomazánek. A lze ho dokonce servírovat i jako přílohu. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
O pořadu
Na vidličce Romana Pauluse
Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.
Čas vysílání
po–čt 13:17 | Dvojka |
E-shop Českého rozhlasu
Další pořady
-
Noční proud
Nejstarší živě vysílaná rozhlasová diskotéka v éteru u nás, která staví na osobnostech moderátorů. Hudebně-publicistický živě vysílaný pořad.
-
Příběhy z kalendáře
Osobnosti, objevy a události v důležitých, ale i málo známých nebo zábavných souvislostech.