Jan Čenský slaví v Toboganu, na Dvojce pokračuje skvělý seriál Koruna. Tipy Michala Jagelky

23. duben 2021

Český rozhlas Dvojka pro vás nejen na víkend připravuje mnoho hodin zábavy a dobré hudby. Zůstaňte s námi a podívejte se na tipy k poslechu Michala Jagelky. Nedělní Kolotoč – kaleidoskop humoru a archivních vzpomínek si můžete pustit v neděli po 14. hodině. A o hodinu dříve – v neděli po 13. hodině – odvysíláme první ze čtyř koncertů Hudby Hradní stráže. 15minutový hudební zážitek je jako dárek pro potěšení a k povzbuzení v nelehké koronavirové době.   

Celý svět sleduje osudy britské královské rodiny. Strhující příběh nepřestává fascinovat.  

Čtěte také

Na Dvojce si právě teď můžete poslechnout skvělý seriál na pokračování Koruna, který ukazuje osudy mladé královny Alžběty, jejího manžela prince Philipa a dalších členů britské královské rodiny.

Všech deset dílů můžete poslouchat zpětně na webu Dvojka.rozhlas.cz a v aplikaci mujRozhlas. Zaposlouchejte se ZDE >>

Pivovarník Stanislav Bernard o cestě k uzdravení z leukémie

Michala Jagelku zaujal otevřený rozhovor se známým pivovarníkem Stanislavem Bernardem, 

Čtěte také

který si s Terezou Kostkovou v Blízkých setkáních povídal o tom, jak onemocněl leukémií. V rozhovoru říká, že to pro něj byl pořádný kopanec.

Rozhovor zaujal mnoho posluchačů a stal se nejposlouchanějším a nejsledovanějším za celý týden, nenechte si jej ujít ani vy.

Jakou cestou se Stanislav Bernard vydal k uzdravení? Co mu pomáhalo v nelehkých chvílích? Celý rozhovor se Stanislavem Bernardem najdete ZDE >>

Tobogan s Honzou Čenským už v sobotu po jedenácté

Neměl by vám ujít sobotní Tobogan, do kterého si Aleš Cibulka pozval oslavence a našeho rozhlasového kolegu Honzu Čenského, který na Dvojce oslaví kulaté narozeniny. 

Tobogan začíná naživo v sobotu po jedenácté na Dvojce. A jestli nestihnete začátek, tento díl a všechny další najdete na našem webu. Podobně jako díl s Naďou Konvalinkovou, jejíž smích je pohlazení po duši. 

Na videích můžete sledovat krátké ukázky z Toboganu, který na Dvojce zazněl minulou sobotu. Tobogan s Naďou Konvalinkovou můžete poslouchat ZDE >>

Vážení posluchači, děkujeme vám za přízeň při poslechu Českého rozhlasu Dvojka. Další tipy pro vás připravujeme příští pátek. 

Související