Narozeninová Naďa Konvalinková. V Toboganu oslavila sedmdesátiny

17. duben 2021

Naďa Konvalinková slaví své 70. narozeniny a jako hosty si pozvala Libušku Švormovou, moderátora Pochoutek Patrika Rozehnala a ředitele Divadla na Vinohradech Tomáše Töpfera. Moderátor Aleš Cibulka herečku dojal hned na začátku Toboganu: Naďa Konvalinková je uvedena v Síni Slámy, což je seznam významných osobností. Sláma je zase odkaz na prvního moderátora Toboganu Jiřího Slámu.

„Naďa je jako horské sluníčko, nádherně září a hřeje,“ vypráví Tomáš Töpfer o své herecké kolegyni a přítelkyni Nadi Konvalinkové. Herečka v Toboganu na Dvojce oslavila své sedmdesáté narozeniny. Jako dárek od herců z Divadla na Vinohradech dostala plnou krabici dobrot. 

Libuše Švormová a Naďa Konvalinková

Přišla popřát i herečka a kamarádka Libuše Švormová. Pojí je letité přátelství, řadu let jezdily se zájezdním představením. „S Naďou se cestuje báječně,“ svěřuje se přítelkyně. 

Patrik Rozehnal, se kterým Naďa Konvalinková moderuje rozhlasové Pochoutky, si připravil originální přání. Text o sedmdesáti slovech začínal na samá písmena N.   

A s tímto originálním dárkem souvisí i dnešní soutěžní otázka: Které první písmeno použil Patrik Rozehnal ve svém narozeniném přání? Pište na adresu tobogan@rozhlas.cz 

Jaký má Naďa Konvalinková recept na dobrou náladu? Jak souvisí s dietami vana plná ledové vody? A kde by ráda měla Naďa Konvalinková kanapíčko? 

autor: mka

Související