Hana Gregorová s dcerou Rolou v pořadu Nezatloukat

15. červen 2013

Do sobotního pořadu Hanky Švejnohové zavítaly dvě temperamentní dámy, o jejichž výřečnosti nelze pochybovat. Jedna je česká herečka slovenského původu, nezdolná podnikatelka, ta druhá její dcera, která nenosí příjmení otce, který ji zplodil, ale který ji vychoval.

Pořadem Nezatloukat aneb My dva a čas prošlo už bezpočet známých dvojic, ale pokud se nemýlím, tak matku s dcerou tu mám po prve. Tato dvojice by zřejmě nevešla do povědomí české veřejnosti, kdyby jedna z nich nebyla manželkou a druhá nevlastní dcerou herce, jehož jméno zřejmě budeme skloňovat ve všech pádech.

Čtěte také

A budeme-li mluvit o vztazích v běhu času, což je naše hlavní téma, tak se nemůžeme vyhnout ani mnoha dalším „párovým souvislostem“, které v této pozoruhodné rodině proběhly, probíhají či teprve proběhnou.

Ale nemusíte se bát, naše stanice a tudíž ani tento pořad nepatří do kategorie bulváru. A proto bude záležet jen na mých hostech, na co a jak budou chtít odpovědět. Každopádně se bude nejspíš hodně vzpomínat.

Třicet let po boku hereckého idolu z valašských hor bylo určitě velmi inspirativní. Ale čas plynul i předtím. A bohužel ho nelze zastavit ani poté, co nás slavný herec loni na podzim, těsně před oslavou svých 80. narozenin nečekaně opustil.

A tak se možná dozvíme, že zdaleka ne všechno je tak, jak se dočítáme v tisku. A kdo ví, třeba budeme prvními svědky konfrontace vzpomínek a současnosti z pohledu matky a dcery, jak je ještě neznáme.

Nenechte si ujít rozhovor s dvěma temperamentními dámami, o jejichž výřečnosti nelze pochybovat. Mými hosty bude česká herečka slovenského původu, nezdolná podnikatelka a manželka Radka Brzobohatého Hana Gregorová, a ta přijde i se svou dcerou Rolou, která nenosí příjmení otce, který ji zplodil, ale který ji vychoval…

autor: Hana Švejnohová
Spustit audio

Související