Cítím se jako Beyoncé, směje se Besky, čerstvá vítězka soutěže MasterChef

1. prosinec 2021

Zvítězila v prestižní soutěži amatérských kuchařů. Přesto je skromná. „Jsem amatér, který se pořád učí,“ prohlašuje o sobě Veronika Danišová alias Besky. Všechny díly Blízkých setkání najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas

„Ještě jsem to všechno nestihla vstřebat, ale cítím se jako taková Beyoncé. Měla jsem spoustu pozvání, setkání a byla jsem stále v běhu. To, že mě lidé poznávají na ulici je neuvěřitelné,“ prohlašuje nadšeně.

Vidět se v televizi pro ni ale nebylo na druhou stranu moc příjemné. „Musela jsem to rozdýchávat a cítila jsem se trapně. Asi bych teď spoustu věcí změnila, ale po boji je každý generálem,“ uvažuje.

Velké tajemství

Svoji účast v soutěži prý Besky přísně tajila. „Neřekla jsem to nikomu. Věděli to jen ti nejbližší. Proč? Nevěděla, jsem, jak skončím a nechtěla jsem být za blbku, když skončím třeba padesátá,“ vysvětluje a přiznává, že do soutěže se velice toužila přihlásit.

„Milovala a zbožňovala jsem MasterChefa. Sledovala jsem všechny řady a nemohla jsem odolat,“ uzavírá Veronika Danišová v Blízkých setkáních.

Recept na kokosové kuličky

Besky přidala i jeden osvědčený recept: Potřebujete 30 oloupaných mandlí, 250 dkg strouhaného kokosu a kondenzované mléko. 200 g kokosu smícháte s kondenzovaným mlékem, vytvoříte kuličky, do kterých vmáčknete mandli a obalíte v kokosu. Pak dáte do chladničky. Podrobnosti naleznete v audiu.

Co si počne s výhrou? Kolik lidí ji sleduje na sociálních sítí? Je těžké být v kuchyni inovativní? Co má společného s Norskem? Jaké má plány a sny?

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související