Živé vysílání, křest knihy Kriminálka i setkání se známými osobnostmi. Dvojka na Světě knihy

9. květen 2023, aktualizováno

Přijďte si poslechnout živé vysílání Terezy Kostkové, zastavte se na křest knihy Kriminálka Mirka Vaňury nebo křest mimořádné publikace vydané ke 100. výročí rozhlasu. Zveme vás na 28. ročník mezinárodního knižního veletrhu a literárního festivalu Svět knihy Praha 2023, kde bude mít Český rozhlas svůj stánek. Těšíme se na vás 12. a 13. května. 

Český rozhlas – Svět knihy Praha 2023 – KOMPLETNÍ PROGRAM  >> ZDE >>

Letošní ročník se na stánku Českého rozhlasu nese ve znamení oslav 100. výročí, ke kterému Český rozhlas připravil jedinečnou publikaci Rozhlasto. Kniha zachycuje 100 let rozhlasového vysílání v unikátních fotografiích, plakátech a dokumentech. Představí ji její autoři a bude slavnostně pokřtěna za účasti generálního ředitele ČRo Reného Zavorala a dalších rozhlasových osobností.

Čtěte také

Unikátní knihu si poté budou moci návštěvníci nechat podepsat na autogramiádě moderátorských osobností Českého rozhlasu za účasti Lucie Výborné, Jana Pokorného, Petra Krále, Karolíny Koubové, Dalibora Gondíka, Milana Caise, Naděždy Hávové, Jana Rosáka, Jaroslava Plašila a dalších.

Dvojka si navíc pro návštěvníky Světa knihy v pátek dopoledne připravila živé vysílání Blízkých setkání s Terezou Kostkovou přímo z veletrhu. Tereza Kostková si do pořadu pozvala historika Dušana Radovanoviče, který je hlavním autorem publikace o historii rozhlasu Rozhlasto. Odpoledne pak pokřtí Mirek Vaňura svoji knihu vycházející z nejúspěšnějšího podcastu ČRo Dvojky Kriminálka, kterou právě vydává vydavatelství Radioservis. Křtu knihy se zúčastní spoluautorka pořadu Dana Vaňurová, policejní prezident genmj. Martin Vondrášek a generální ředitel ČRo René Zavoral.

KUPUJTE NA RADIOTÉKA.CZ

Program Dvojky

Pátek 12. května

● 11:00–12:00 | Blízká setkání s Terezou Kostkovou
                         – ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ Z VELETRHU
● 12:00–12:15 | autogramiáda Tereza Kostkové
● 15:00–16:00 | Mirek Vaňura – křest knihy Kriminálka 
                         – nejúspěšnější podcast Dvojky

Sobota 13. května

● 11:00–12:00 | Český rozhlas 100: Kniha Rozhlasto
                         – představení a křest knihy
● 12:00–13:00 | Český rozhlas 100: Hvězdy Českého rozhlasu
                         – autogramiáda moderátorských osobností Českého rozhlasu

Stánek Českého rozhlasu se nachází na Výstavišti Praha Holešovice v Křižíkově pavilonu D. 

Návštěvníci mohou navíc využít veletržní slevy 25% na CD a knihy vydavatelství Radioservis a slevu 15% na knihu ROZHLASTO.

Více informací o knižním veletrhu a literárním festivalu na https://www.svetknihy.cz

autor: Český rozhlas Dvojka
Spustit audio

Související