Vřela ve mně krev. V jednu chvíli se to vymklo, říká k diskusnímu pořadu moderátorka Terezie Tománková

22. leden 2024

Diskusní pořad Partie na CNN Prima News měl včera bouřlivý průběh. „Moje trpělivost má své meze. Divákům jsem se omlouvala,“ komentuje svoji důraznou a hlasitou reakci moderátorka Terezie Tománková. Jaká byla reakce vedení a kolegů na konflikt? Proč přípravu scénáře nikdy nepodceňuje? Čím ji zlákala novinařina? Jaké měla pracovní vzory? Jak se odreagovává a co dělá v rámci psychické hygieny?

„V tu chvíli jsem nevěděla, jak to jinak ukončit či vrátit do hranic normálního a slušného chování. Vřela ve mně krev, ale vždycky myslím na diváky, kteří slyší jen křik a neslyší argumenty. V jednu chvíli se to vymklo a bylo to destruktivní,“ ohlíží se moderátorka za včerejším konfliktním průběhem televizní debaty.

„Emoce ve mně postupně odeznívala, ale po návratu domů jsem se uklidnila. Člověk to musí umět zpracovat, patří to k práci. Doba je těžká a emoce pracují na straně vlády i opozice. Jsme jen lidé.“ 

„I v zahraničí jsou vyhrocené debaty, ale je to trochu jiné," uvažuje. Sledovala jsem v rámci své práce slovenskou politickou scénu a tam je to vyhrocené běžně,“ uzavírá Terezie Tománková v Blízkých setkáních.

autoři: Tereza Kostková , eh

Související