„Tátova hudba mě baví. Až na pár výrazů, co fakt nechci slyšet.“ Xindl X s dcerou Alicí v Blízkých setkáních

22. duben 2022

Deska Terapie je prý výstup ze sebezkoumání. „Psal jsem ji v době pandemie na chatě, uzavřený od okolního dění. To se pak člověk v sobě víc šťourá,“ tvrdí zpěvák v rozhovoru s Terezou Kostkovou. „Je hodně o mně a mých démonech, ale napsal jsem i milostnou píseň.“ Co si myslí o písničkách táty dcera Alice? Jaký je táta domácí učitel? A proč se vydal do Ugandy? Poslechněte si v rozhovoru.

Deska je prý trochu jiná než ty předchozí. „Mám touhu dělat věci jinak, ale zároveň to chci být pořád já,“ přiznává Ondřej Ládek alias Xindl X. „Nechci ztratit sám sebe, ale ani fanoušky. Když jsi písničkář, musíš hledat, co jsi vlastně zač, musíš se znát. Je to pro mě neustálý proces hledání,“ vysvětluje Xindl X.

Táta a dcera

„Tátova hudba mě baví, jen tam občas najdu slova, která bych raději neslyšela,“ přiznává dcera Alice Ládková. „Počkej, myslíš ty sprostý? To jsem myslel, že tě právě baví,“ reaguje zpěvák. „Baví, ale některé výrazy raději fakt nechci slyšet. Ale celé album mi přijde obzvlášť energické na to, že to táta psal v krizi covidu. To mě baví,“ uzavírá Alice Ládková.

autoři: Tereza Kostková , mis
Spustit audio

Související