Splnil jsem si dětský sen a natočil klip, kde jezdím na koni, pochvaluje si Petr Kolář

23. duben 2022

Změnil se. Nasadil si klobouk, začal se věnovat přírodě, koním, indiánům… Sám to považuje za velké životní změny, které vznikly během covidové pauzy. A taky za velkou inspiraci k jeho další hudební tvorbě. Co nového chystá a kde bude v dohledné době vystupovat? Nejen to uslyšíte v audiu.

„Tvořil jsem doma a snažil se složit něco nového. A bloumal jsem po přírodě. Potkal jsem pak kamaráda, který má farmu a koně a já měl možnost k němu jezdit a seznámit se s koňmi blíž. Nejen na nich jezdit, ale taky se o ně starat, vnímat je. Ta jejich energetická čistota mě vzala,“ ujišťuje zpěvák.

Dětský sen

„Zjistil jsem, že se tomu chci věnovat. Je to příjemná inspirace. Hledám teď nějaké místečko, kde bych se usídlil a snad to bude poslední velká změna. Hledám něco blízko koní, kde bych si rád postavil i nové studio a kde bych žil.“

Dokladem jeho slov jsou i nové vznikající písně a jejich klipy. „Například písnička Neodolám je o přírodě, čisté energii v ní a o pokoře. Splnil jsem si dětský sen a natočil videoklip, kde jezdím na koni a jsou tam i indiáni,“ popisuje Petr Kolář.

A nejnovější plány?

Chystá natočit další klip. A nejen to. „Chystám se na ranči Jestřebice open air koncert pod širým nebem za každého počasí už 30. dubna. Bude to Jestřebický čarodějný koncert. Hostem tam bude Elvis live, kamarád Jakub Machulda,“ láká zpěvák na kulturní akci. 

Spustit audio

Související