Sandra Pogodová: Zevlování je mé oblíbené slovo a teď už taky činnost

18. březen 2020

„Je to týden, co jsem doma a mám nahoře tři kila. Sjíždím staré filmy a vrhla jsem se na četbu,“ popisuje herečka svůj současný modus vivendi.

„Zevlování je mé oblíbené slovo a teď už taky činnost. Myslím, že teď zevluje celá republika, což je ale dobře, protože na zevlování si člověk má udělat čas,“ prohlásila v Blízkých setkáních s humorem sobě vlastním.

„Kdo byl v Asii, tak ví, že nošení roušek je tam normální. Koupíte tam krásný zdobený. Byla jsem v Kambodže a ve Vietnamu a nenapadlo mě si nějakou módní opatřit,“ přiznala Sandra Pogodová moderátorce Adéle Gondíkové.

Role spisovatelky je skvělá

V humorném duchu se nese i kniha Hoď se do Pogody, kterou napsala společně se svým tátou. „Kdo máte knížku a bavíte se u ní, strašně vám s tátou děkujeme. Pro nás je to děťátko, které nám činí neuvěřitelnou radost.“  

Role spisovatelky ji pohltila. „Je to protiklad divadla. Já se tak nerada převlíkám a líčím! Začínám rozumět Jirkovi Lábusovi, který říká, že to povolání má rád, kdyby se pokaždé nemusel převlíkat a líčit. A my ženy se musíme líčit pokaždé.“

Čím vším se v životě živila? Jak a kde začínala? Na Fidlovačce si zahrála spoustu rolí. Naplnily ji? Má to, čemu se říká tah na bránu?  

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související