Rádio na vlně pohody... Marie Rottrová tváří kampaně Českého rozhlasu Dvojky

11. září 2009

Co pro zpěvačku rozhlas znamená? A proč padla volba právě na ni?

Rozhlas prý poslouchá od dětství a provází jí prakticky celým životem. Často mu dává přednost před televizí. Také proto, že má ráda kultivovaný slovní projev. Nabídka vedení Českého rozhlasu stát se vyslankyní stanice jí prý příjemně překvapila a potěšila.

Rádio na vlně pohody ... Marie Rottrová zve k poslechu Českého rozhlasu 2 - Praha

Proč padla volba právě na ni? Podle průzkumu veřejného mínění je Marie Rottrová osobností se širokým vějířem pozitivních asociací. Působí mladistvě, má silné vazby na základní hodnoty stanice, jako je pohoda, domov nebo rodina.

Kdo z vás by neznal její hity jako Řeka lásky, Zřejmě letos nikde nejsou kytky, Měli jsme se potkat dřív nebo Markétka.  V našem pondělním pořadu zazněla mimo jiné její píseň Štěstí, kterou prý na koncertech uvádí slovy: "Je to píseň o tom, po čem všichni toužíme, co si všichni velmi přejeme a co si mnohdy i zasluhujeme."

V rozhovoru s Vladimírem Krocem vzpomínala na své hudební začátky, moderaci televizního pořadu Divadélko po věží i na spolupráci s mnoha významnými hudebníky a textaři.

A prozradila i recept na to, proč stále vypadá tak dobře. Pije prý kvalitní červené nebo růžové víno. Je stále aktivní, pozitivně naladěná a snaží se vidět svět "z té lepší stránky".

autoři: Vladimír Kroc , Jan Sklenář , eh
Spustit audio

Související