VIDEO: Lásko, voníš deštěm... Nejkrásnější hit zpívá Marie Rottrová naživo v narozeninovém Toboganu

4. prosinec 2021

„Mít v pořadu Marii Rottrovou, to se klepe i moderátor,“ přiznává Aleš Cibulka. A vítá v narozeninovém Toboganu oblíbenou zpěvačku. „Málokdo si troufne po ránu zpívat živě,“ vzdává hold. Marie Rottrová oslavila 80. narozeniny. Popřát do Toboganu přišla Ema Srncová, Zuzana Maléřová a Jiří Lábus.      

„Na sobě mám svatební šaty,“ svěřuje se zpěvačka v Toboganu a slavnostní chvíli doplňuje písničkou živě. Prozrazuje i to, že před vystoupením vždy sundává šperky.   

„Maruška se mi postarala o pražský domov,“ svěřuje se spisovatelka a přítelkyně Zuzana Maléřová. „Krásné setkání, kostel nebo velkolepé Velikonoce v domově Marie,“ vypočítává vzácné chvíle Maléřová. 

Přítelkyně i skvělá kuchařka Marie Rottrová

Dalším z hostů je Jiří Lábus, který vzpomíná na první setkání s oslavenkyní.

Čtěte také

„Olda Kaiser dělal Mozarta,“ směje se Rottrová a přiznává, že je velkou fanynkou Divadla Ypsilon. „Vzpomínám na úžasnou zvěřinu,“ oceňuje Jiří Lábus zpěvaččino kuchařské umění. 

A kompliment složil Marii Rottrové i jako zpěvačce, která na pódiu zpívala živě hit Lásko, nevymřeš po přeslici: „Zpívá nádherně. A nikdy to nebyly kraviny.“

Nadčasový hit získal cenu s názvem Bílá vrána. Na Dvojce posluchači hlasovali o nejkrásnější píseň Marie Rottrové a vybrali Lásko, voníš deštěm. I tu mohli posluchači slyžet naživo.

Které přání splnil Aleš Cibulka v Toboganu jako Ježíškovo vnouče? Jak dlouho se znají Marie Rottrová s Emou Srncovou? Co znamená mít „nohy jako mlejn“?

autoři: Aleš Cibulka , juk

Související