Odmalička miluju příběhy. Díky nim jde život lépe žít, soudí zpěvačka Aneta Langerová

19. prosinec 2022

„Jde především o sdílení,“ vysvětluje zpěvačka fakt, proč se ráda setkává na koncertech s publikem. „Člověk vychází z šatny a těší se na to, co ho čeká na jevišti a jací lidé přijdou.“ Dokáže Marta Kubišová vyprávět příběhy? Kdy se obě zpěvačky potkaly? Stihne se třeba při zájezdu projít po městě? Pořád ji provází Anna? A kdo to vlastně je?

„Vlastně se tak při vystoupeních nechávám pořád překvapovat a myslím, že v tom je kouzlo života i celého našeho konání,“ zamýšlí se zpěvačka, jejíž písně jsou především příběhy. „Odmalička miluju příběhy. Díky nim lze život lépe žít a snášet.“

Čtěte také

Měla prý moc ráda pohádky a příběhy, které si někdo vymyslel. „Když například můj děda vyprávěl, tak vím, že improvizoval. A protože byl muzikant, tak si neustále zpíval,“ vzpomíná Aneta Langerová.

I ona si pořád pobrukuje. „Když jedu autem, jdu pěšky a někdy i nahlas v tramvaji,“ směje se. „Nevadí mi, že to ostatní slyší a myslím, že je to přesně ten moment, kdy člověk dává najevo, že je na tomto světě rád,“ uzavírá zpěvačka.

autoři: Tereza Kostková , eh
Spustit audio

Související