„Nedokážu si představit, že bychom se rozešli.“ Aneta a Nikola Langerovi u Jana Čenského

2. květen 2021

Aneta Langerová působí plaše. Jaká je ve skutečnosti? To zjišťoval Jan Čenský v pořadu My dva a čas, kam si kromě zpěvačky pozval i jejího bratra a manažera Nikolu.

Bratr Anety Langerové Nikola je manažerem její kapely. Dovede si ona představit na jeho místě někoho jiného? „Ne. Představit si to neumím. A nepřála bych si to,“ přiznává v pořadu My dva a čas zpěvačka Aneta Langerová.

„Zároveň ale nechci nikoho omezovat. Víme, že každý z nás se zabývá ještě něčím jiným. Brácha miluje sport, takže se mu věnuje. Má to tak nakombinované. Ale věřím tomu, že pořád zůstane s námi.“

Začátky byly krušné

Aneta Langerová představila i několik písní z chystaného alba, které má vyjít na konci roku

„Mě to stále baví,“ svěřuje se bratr Nikola moderátorovi Janu Čenskému. „Začátky byly samozřejmě krušné. Ale umím si to zařídit, aby mi zbyl čas na rodinu i na sebe.“ Zařizuje koncerty, ubytování, jídlo, kapelu i vozí. Sám ale raději zůstává za pódiem. A na nic nehraje.

„Jednou jsem ladil v Rudolfinu Anetě kytaru a vyměnil jsem jí tam jinou strunu. Od té doby jsem už na to nesáhl,“ vzpomíná. „Byla to velká sranda,“ směje se dnes Aneta Langerová.

Vypadám, že chci všechny postřílet

Zpěvačka působí plaše. Jaká je ve skutečnosti? „Mám bohužel tu vlastnost, že když se na něco soustředím, tak vypadám, že všechny postřílím. Ale vždycky je potřeba, aby někdo řekl to hlavní, co je třeba udělat.“

„A mám taky potřebu neztrácet čas a chci, aby výsledek byl super. Ale ráda bych zjemnila. Naštěstí mě lidi kolem mě znají tak dlouho, že mi to snad i odpouštějí,“ obrací se na svého bratra.

Jaká je Aneta Langerová teta? Ví její bratr, jaká je její nejoblíbenější květina nebo oblíbený zpěvák? A kam by se ráda podívala? Jaký mají společný rituál před koncertem? Poslechněte si ze záznamu.

autoři: Jan Čenský , rota
Spustit audio

Související