O pořadu Cestovatel

Jedno léto, devět zemí a tisíce zážitků. Takový je podtitul prázdninové série Českého rozhlasu Dvojka, která se jmenuje Cestovatel. Prostřednictvím rozhlasových vln se s námi vydáte do zemí, kam Češi rádi jezdí na letní dovolenou. Průvodcem je zkušený rozhlasový reportér Petr Vavrouška, který dřív pracoval jako zahraniční zpravodaj v Polsku, na Slovensku a v Rusku.

Součástí podcastu je i doprovodná série čtyř rozhovorů, které s Petrem Vavrouškou vede další zkušený dobrodruh – Petr Horký. 

Doprovodná série nese název Cestovatel – jak jsem poznal svět. Petr Horký se ptá Petra Vavroušky třeba na to, proč ho cestování baví, kterou svoji cestu by už nikdy nechtěl zopakovat, kam by se ještě rád vypravil nebo proč nevydrží ležet na pláži. Dozvíte se také pár cestovacích tipů a triků.

Pořad připravují

Další pořady

  • eRko

    Magazín o Českém rozhlase. Novinky z vysílání, zajímavosti ze zákulisí, rozhovory se zajímavými lidmi i soutěž o ceny. Moderuje Jan Kovařík.

  • Hvězdné návraty

    Příběhy českých herců a komiků.

  • Desky, pásky, vzpomínky

    Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.

  • Šarm

    Magazín o životním stylu. Chcete být fit, vědět co se nosí a poznat osobnosti?