Nezatloukat aneb My dva a čas s Petrou Černockou

7. leden 2012

Krásnou první lednovou sobotu vám popřeje Hanka Švejnohová, která si na pohodový rozjezd nového roku pozvala zpěvačku Petru Černockou.

Jistě budete souhlasit, že při všech těch jobovkách kolem nás je třeba i nadále si udržet veselou mysl a pro humor smysl…Takže není divu, že prvním hostem na prahu krizového roku musí být někdo s patřičným sklonem k optimismu.

Představovat dámu, která usedne ve studiu, by asi bylo poněkud trapným nošením dříví do lesa… Jen těžko se v české kotlině najde jedinec, který by neznal její jméno, její dívčí tvářičku, hlásek jako konipásek a k tomu mimořádnou schopnost verbálního humoru.

Petra Černocká s manželem Jiřím Pracným se na semifinále také pobavili

Široká veřejnost všech věkových kategorií ji poslouchá už víc jak čtyřicet let. Brouká si s ní Náklaďák i Ovečku, ví, kde se jí milej občas toulá, zná její radosti, dovolila nahlédnout i do své třinácté komnaty, všichni bez rozdílu obdivují její proklatě mladistvý zjev. Bodejť ne, když má na kouzla a čáry certifikát.

Bylo toho o ní napsáno, natočeno a vysloveno hodně. A přesto, kdykoli se s ní člověk pustí do řeči, vždycky se dozví něco nového. Na téma vztahů všeho druhu není proto ani nejmenších pochyb, že by Petra Černocká neprozradila nějakou další novinku.

autor: Hana Švejnohová
Spustit audio