Naďa Urbánková: Život mi předpověděla jasnovidka. Vše se splnilo

6. únor 2023, aktualizováno

Životní zážitky, vzpomínky i písně Nadi Urbánkové. Zesnulou zpěvačku na Dvojce připomínáme mimořádnou reprízou Blízkých setkání z konce června 2019, kdy oslavila své 80. narozeniny.

„Když mi bylo 14 a bydlela jsem v Podkrkonoší, navštívily jsme s kamarádkou takovou ježibabu. Byla to jasnovidka. Měla kocoura, křišťálovou kouli a karty. Všechno, co řekla, se vyplnilo. Včetně katastrof s muži,“ prozradila Naďa Urbánková Tereze Kostkové v pořadu Blízká setkání, který se vysílal v den zpěvaččiných osmdesátin.

Nejlepší budeš nejstarší

Naďa Urbánková

„Ta jasnovidka řekla, že budu dělat, co chci. A já si přála hrát v divadle, tančit a zpívat. Potvrdila mi, že se to stane, ale později. A k tomu dodala: Vůbec nejlepší budeš, až budeš nejstarší,“ vzpomíná Urbánková. „Brala jsem to jako návod, co by mohlo být.“

Ještě jedna věc zbývá

Z dávného proroctví prý zbývá naplnit ještě jednu věc. „Řekla mi, že nejbohatší budu, až budu nejstarší. Tak čekám, jestli mi nějaký miliardář něco odkáže. Pokud mají pánové tuhle myšlenku, tak já stále čekám,“ dodala s úsměvem a nadhledem oslavenkyně.

Svůj život vnímala jako osm batohů. Co se v nich skrývalo? Jaké byly první lásky a jak se dostala ke zpěvu? Pusťte si celý rozhovor.

autoři: Tereza Kostková , jra

Související