Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

15. říjen 2024

Vydal nové album Fén X a nejpopulárnější z písní je Si zabil, kámo. „Všichni říkali, že to do éteru neprojde. A ve finále je to ta nejhranější,“ usmívá se Xindl X. Kde a kdy se budou konat koncerty? Má schované písničky, které nikdy nespatřily světlo světa? Jaký má přístup k Vánocům? Jak dospěl k názvu alba? Co ještě prozradil o své nové desce?

„Kdyby člověk měl recept na to, co bude hit a co bude fungovat, bylo by to jednodušší. Pak by to ale mohl dělat každý,“ dodává na konto písně.

Píseň zpívá spolu se slovenskou zpěvačkou Katarínou Knechtovou. „Zpěvačka na duet se nevybírá lehce. Nemůžeš jí říct: pojď si to zkusit, a když to nebude ladit, tak se na to vykašleme. Takže to člověk musí odhadnout. Poslali jsme ji písničku, přišla nám nahrávka a sedli jsme si všichni na zadek. Sedí to skvěle.“

„Živě jsme to ještě spolu nikde nezpívali. Poprvé jsme se s Katarínou osobně viděli až při natáčení klipu,“ vypráví Ondřej Ládek alias Xindl X. „Poprvé si ji zazpíváme až při listopadovém turné k novému albu. Publikum na něm uslyší většinu písniček z té desky, průřez největšími hity a budou i nějaká překvapení,“ láká na koncerty Xindl X v Blízkých setkáních.

autoři: Tereza Kostková , eh

Související