Veronika Rezková

Hudební dramaturgyně

Mám režijní dohled pořady Muzikál expres a Klub Evergreen.

Co dělám v rozhlase:
V Českém rozhlase jsem byla zaměstnaná od roku 1985. Nejprve jako hudební redaktorka na stanici Hvězda, později na Radiožurnálu. Dva roky jsem pracovala také jako produkční a hudební redaktorka  na stanici Vltava a od roku 1999 znovu jako hudební redaktorka na stanici Praha – později Dvojka. Od října 2018 s Českým rozhlasem Dvojka spolupracuji  externě jako režisérka pořadů Muzikál expres a Klub Evergreen.

Před rozhlasem:
Od čtyř let jsem zpívala jsem v Kühnově sboru, později ve sboru Pavla Kühna, tančila v různých souborech, na LŠU absolvovala hru na housle. Po maturitě na střední škole s humanitním zaměřením jsem vystudovala obor viola na Státní konzervatoři hudby v Praze u prof. Lubomíra Malého. Po absolutoriu jsem strávila s manželem čtyři roky v Indii a tři roky v Německu.

Co mě baví:
Hudba, divadlo, tanec, výtvarné umění a literatura. Mám zájem také o kulturu a historii arabských a východních národů, dále o homeopatii a léčitelství. Mou zálibou je i vlastní úprava interiérů a vše, co s ní souvisí. Nejraději se ale věnuji vnučkám, které mi dodávají tolik potřebnou životní energii.

Sledujte nás