Leonardo DiCaprio. Za jeden film vydělal přes miliardu a nechodí s dívkami staršími 25 let

11. listopad 2022

„Myslím, že se budu vždy cítit jako outsider,“ řekl Leonardo DiCaprio, který se narodil 11. listopadu 1974. Tento výjimečný herec byl šestkrát nominovaný na Oscara a jednou ho získal za film Revenant Zmrtvýchvstání. Vypracoval se na jednoho z nejlépe placených herců planety. Za film si říká 20 milionů dolarů, tedy v přepočtu asi 500 milionů korun. Jeho majstrštykem, co se týká honorářů, je film Počátek, za který si odnesl v přepočtu 1,48 miliardy korun.

Díky obrovským příjmům si může dovolit utrácet velké peníze, a tak vlastní nejenom několik domů v Hollywoodu, ale také byty v New Yorku a ostrov v Belize, na kterém buduje mimořádný resort poháněný obnovitelnými energiemi.

Kupuje filmové relikvie

Podle svých slov by jednou chtěl vlastní děti, ale ženit se nehodlá, protože si myslí, že by nedokázal žít v manželství. Možná i proto se po jeho boku neustále střídají partnerky. Zatím nikdy nechodil s dívkou starší 25 let a se čtyřmi se rozešel krátce poté, co 25 let dosáhly. Vypadá to tedy, že v tomto věku se s ženami stává něco, co Leonarda přiměje k rozchodu. Že by jim začaly tikat biologické hodiny, či tlačili Lea do svatby?

Kromě vášně pro mladé dívky je Leonardo posedlý kupováním ojedinělých předmětů. Koupil si například lebku Mosasaura, střevíčky z filmu Čaroděj ze země Oz a další filmové relikvie. A pokud se chcete dozvědět, jaký vztah má tento hollywoodský krasavec k Česku a v jakém připravovaném filmu se promění v chladnokrevného vraha, pak si pusťte tuto epizodu Příběhů z kalendáře.

autoři: Jan Kovařík , Tereza Stýblová , Jindřich Bíč
Spustit audio

Související