Kempování s Ranní Dvojkou

14. červenec 2020

Během Rozmarného léta vyráží Dvojka za posluchači do českých a moravských kempů. Staňte se součástí živého vysílání anebo soutěžte u rádia.

Tým Ranní Dvojky v čele s Daliborem Gondíkem se rozhodl potěšit posluchače přímo na jejich dovolených v českých a moravských kempech. Z pěti kempů v Čechách a pěti kempů na Moravě budeme proto živě vysílat pořad Ranní Dvojka. Startujeme v pondělí 20. července.

Hosté kempů i posluchači se mohou těšit na netradiční letní živé vysílání, zajímavé hosty a také na spoustu zajímavostí, které Dalibor Gondík a jeho tým připraví pro posluchače formou živých vstupů během cest po Čechách a Moravě na další místa vysílání. Poslouchat Dvojku se tak vyplatí nejen ráno, ale i celý zbytek dne.

Soutěže v kempech a ve vysílání

Přímo v kempech si mohou posluchači navíc zasoutěžit o kvalitní spacáky od Hudy sport nebo o digitální DAB+ rádia a dárkové balíčky Dvojky. Mohou se těšit taky na perfektní klobouky BUSHMAN, malé občerstvení od Salaterie Ugo a ledové čaje Teekanne Fresh.

Posluchači u rádia ale nemusí smutnit. Pro ně jsme připravili na každý den soutěže ve vysílání. Stačí pozorně poslouchat Ranní Dvojku a mohou vyhrát kempingový košík, kempingový stolní gril, koloběžku, stan od HUDY sport nebo speciální tajemnou výhru Dalibora Gondíka, jejíž obsah prozradí až v samotném vysílání.

Partneři projektu

  • HUDY sport – outdoorové oblečení a vybavení s tradicí
  • Ugo – salaterie a freshbary
  • Teekanne – ledové čaje
  • BUSHMAN – kvalitní outdoorové a volnočasové oblečení
  • JuWital – doplňky stravy a kosmetika

Podrobná pravidla soutěže o digitální DAB+ rádia a dárkové balíčky Dvojky naleznete zde.

Kempování s Ranní Dvojkou
Spustit audio

Související