Vyhrajte každý týden metr knih. Na Dvojce začíná Rozmarné léto s Miroslavem Donutilem

26. červen 2020

Rozmarné léto na Dvojce bude plné rozhlasových komedií a četby z humoristických knížek. Metr jich můžete taky každý týden vyhrát v soutěži Pátračka.

Soutěží Rozmarné léto – Pátračka vás ve vysílání Dvojky bude provázet Miroslav Donutil. Ten vám ve dvanácti v průběhu týdne odvysílaných indiciích charakterizuje hledanou fiktivní nebo skutečnu postavu. Vaším úkolem je postavu poznat a poslat nám váš tip.

Ze správných odpovědí vylosujeme na konci týdne vítěze, který získá metr knih. Všechny správné odpovědi navíc postupují do závěrečného losování. Jeho vítěz dostane slavnostní hostinu pro deset osob v pražském Hotelu Alcron připravenou šéfkuchařem Romanem Paulusem. Závazný termín hostiny, spojené s živou hudbou, je neděle 20. září 2020.

Jak a kdy soutěžit?

Miroslav Donutil

Soutěž začíná v pondělí 29. června a probíhá oba prázdninové měsíce. Vítěze posledního kola vybereme v pátek 28. srpna.

Indicie namluvené Miroslavem Donutilem uslyšíte ve vysílání ráno, dopoledne, v poledne v Pokračování za chvilku, odpoledne, a v podvečerním Kolotoč. Některé se budou opakovat.

Svoje tipy na hledanou osobu nám pište výhradně prostřednictvím speciálního webového formuláře na homepage Dvojky.

V rámci jednoho týdne se můžete zapojit pouze jednou. V rámci celé soutěže ale můžete zaslat tip v každém kole, tedy celkem devětkrát.

I letos budeme výherce metru knih losovat pod dohledem webkamer

Začátek aktuálního kola vyhlašuje ranní moderátor v pondělí společně s první indicií. Konec tipování oznámí moderátor Pokračování za chvilku v pátek ve 12:00, kdy se taky z osudí živě a pod webkamerami vybere výherce. Zároveň s vyhlášením vítěze odvysíláme medailonek hádané postavy.

Autorem indicií a medailonků postav je opět spisovatel Petr Stančík.

autor: Český rozhlas Dvojka
Spustit audio

Související