Jan Bendig si zazpíval s Lucií Bílou: Ukázala mi svůj svět. Jednou bych jí rád ukázal ten svůj

24. leden 2024

S Lucií Bílou nazpíval hit Jednu malou chvíli. „Koukal jsem na nabídku až zděšeně. Je mým největším idolem odmala a vždycky jsem si s ní chtěl zazpívat,“ svěřuje se. Jak se připravuje na svůj velký koncert? Jak se správně vyslovuje jeho jméno a kdy vznikla jeho přezdívka? Jsou pro něj důležité kostýmy, ve kterých vystupuje? Jak vzpomíná na soutěž SuperStar? Jaké měl dětství a kde ho strávil? Má umělecké sny?

Jan Bendig

„Lucie za mnou přišla, oslovila mě jménem a já se divil, že mě zná. A bylo to. Máme spolu krásný vztah.“ Píseň má asi 12 milionů zhlédnutí. „Chtěl jsem vybočit z toho, co dělám normálně a Lucie mi dala tu možnost. Řekl jsem si, že ona mi ukáže ten svůj svět a někdy v budoucnosti jí ukážu já ten svůj,“ těší se Jan Bendig.

„V této písni mi Lucie vypráví, že by se člověk měl ohlížet za sebe, za tím, koho má rád, aby měl své priority. A já jsem rád, že mi ten svůj svět ukázala.“

V klipu k písni mu maminku hraje Bára Munzarová. „Rodiče by před kameru nikdy nešli. Táta ano, ale máma ne. Ta před kamerami a foťáky odpadává. Bylo to moc fajn natáčení a já litoval, když skončilo,“ vzpomíná hudebník a zpěvák Jan Bendig.

Jan Bendig
autoři: Adéla Gondíková , eh

Související