Jak žijí manželky fotbalistů? Mají chůvy a užívají si život. Já taková nebyla, říká Radka Rosická

25. červenec 2018

Modelka a sportovec. To je kombinace, která dnes už nikoho nepřekvapí. Jak se ale druhá vicemiss ČR a jeden z nejlepších českých fotbalistů spolu vůbec dohromady?

„Byla to láska na druhý pohled. Dostala jsem zakázku na focení pro sportovní značku, kde byl i Tomáš. Měla jsem ale vysoké sebevědomí, takže jsem hrála trochu frajerku. A taky mě naštvalo, že mi říkal Katko, protože přeslechl moje jméno. Pak jsme se ale začali vídat i mimo práci,“ říká o Radka Rosická o začátku vztahu s Tomášem Rosickým. Spolu dnes už mají malého syna Tomáška.

Radka Rosická

Tomáš Rosický hrál od roku 2006 v Londýně, zatímco Radka zůstala v Praze. Vztah na dálku jim ale prospěl. Do Londýna se pak přesunula po narození syna. Ani pak ale úplně nezapadla mezi ženy fotbalistů. „Potkávala jsem se s nimi každý týden na zápase. Většina jich ale žije jiný život. V době, kdy jsem nevěděla, že jsou chůvy a uklízečky, ony si užívaly. Do kuchyně jsem jim ale neviděla. A když se narodil Tomášek, tak jsem zase chtěla být co nejvíce s ním.“

Proč nakonec rodila v Česku? Jaké spolu pár zažil nepříjemné okamžiky? Jak se dostala k vaření? Poslechněte si ze záznamu.

autoři: Stáňa Lekešová , jra
Spustit audio

Související