Jak přijmout životní změny a připravit se na stárnutí. Mistrovský kurz cvičitelky bikram jógy Terezy Bonnet Šenkové

31. březen 2022

Někdejší tanečnice ve slavném pařížském kabaretu Moulin Rouge a později cvičitelka bikram jógy Tereza Bonnet Šenková vás naučí, jak přijmout životní a přípravit se na fyzické ubývání sil. Učte se od těch nejlepších!

Tereza Bonnet Šenková je jediná česká tanečnice, která měla angažmá v proslulém pařížském kabaretu Moulin Rouge. Z rodné Olomouce se vydala studovat AMU v Praze, pak se stěhovala do Paříže, kde se věnovala nejen představení ve slavném kabaretu, ale také modernímu tanci.

Jenže touha být nejlepší jí časem přinesla zranění a ve svých 24 letech už byla po operaci kyčelního kloubu. Aby se dostala rychle do formy, na doporučení začala navštěvovat lekce bikram jógy. Tento druh cvičení ji naprosto uchvátil.

Zhruba po měsíci se znovu vrátila na pódium. A v ten moment věděla, že má před sebou novou životní cestu. Chtěla se vrátit zpět do Prahy a otevřít si tady studio, kde by mohla předávat tento druh terapeutického cvičení.

Dnes je úspěšnou lektorkou a majitelkou dvou studií, kde své studenty připravuje a vede k tomu, aby se dokázali starat o své tělo i mysl. Nabízí jim cestu, kterou prošla sama. Nebála se přijmout změnu a přehodnotit svůj dosavadní život.

autor: Ivan Studený
Spustit audio

Související